Hozzávalók:
80 dkg pulykacomb
2 tk ételízesítő
15 dkg fokhagyma
3 kk bors
2 tk margarin
1 kk chili
2 ek margarin
4 szelet szalonna
1 fej vöröshagyma
5 gerezd finomra vágott fokhagyma
Elékszítés:
A pulykacombokat szeleteljük fel és dörzsöljük be az ételízesítővel. Az egyik vöröshagymát vágjuk nagyobb kockákra, szórjuk be a fűszerekkel és a margarinon fedő alatt pároljuk meg. Az elkészült hagymát kenjük rá a hússzeletekre és a szeletekkel fedjük be egymást. A húsokat tűzzük össze, az oldalukat takarjuk be a szalonnával és kössük át a spárgával. Rakjuk egy jénaiba, a tetejét kenjük be margarinnal, szórjuk rá a fokhagymákat és a negyedelt vöröshagymát és fedő alatt, 200°C-os sütőben 30 perc alatt süssük készre.
0 Megjegyzések