Hozzávalók:
40 dkg csirkemellfilé
1 db sárgarépa
100 g zöldborsó
1 fej vöröshagyma
3 ek étolaj
1 tk só
5 egész bors
1 tk tárkony
0.5 db leveskocka
1 ek liszt
2 ek 20%-os tejföl
1 db citrom
Elkészítés:
Kockázzuk fel a csirkemellet, a zöldségeket és a hagymát. Az olajat hevítsük fel és pároljuk üvegesre a hagymát. Adjuk hozzá a húst és fehéredésig pirítsuk. Tegyük mellé a zöldségeket és a borsót, keverjük össze, öntsük fel vízzel és fűszerezzük meg. A lisztet, a tejfölt és a néhány evőkanál levest dolgozzunk össze és öntsük a már megpuhult összetevőket tartalmazó levesbe és főzzük pár percig. Melegen, ízlés szerint citromkarikákkal tálaljuk.
0 Megjegyzések