Igényeljen Napi Újság tagsági kártyát és tegyen szert velünk egy kis mellékes jövedelemre. Töltse ki a kártya igénylólapot ide kattintva.

Virslis, sajtos szilveszteri partifalatok gyorsan

Kevés munkával kiadós finomság: a leveles tésztában sült sajtos virsli amilyen gyorsan elkészül, olyan sebességgel el is fogy.
Nem mindig a bonyolult a nyerő! A nagy készülődésben különösen jól jönnek a gyors és könnyű receptek. A virslis partifalatokhoz tökéletes a bolti leveles tészta. Ezzel a finomsággal biztosan elkápráztatod a vendégeidet. 

Hozzávalók 40 darabhoz:


50 dkg leveles tészta
35 dkg virsli
15 dkg sajt
5 evőkanál mustár
1 db tojás
szezámmag

Elkészítés:


Ha szükséges, a leveles tésztát szobahőmérsékleten engedd fel, de semmiképpen ne tedd mikróba. Lisztezett felületen nyújtsd ki három-négy milliméter vastagra, majd vágj belőle tetszőleges nagyságú téglalapokat. Rakj mindegyikre egy-egy darabka virslit, kend meg mustárral, szórd meg sajttal, és tekerd fel.

Rendezd a tésztákat sütőpapírral bélelt tepsibe, és kend meg felvert tojással. Szórhatsz még a falatokra különböző magokat is. Előmelegített sütőben, 180 fokon süsd világosbarnára körülbelül 20 perc alatt. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések