Igényeljen Napi Újság tagsági kártyát és tegyen szert velünk egy kis mellékes jövedelemre. Töltse ki a kártya igénylólapot ide kattintva.

Káprázatos sajtos palacsinta fenségesen finom, szinte elolvad a szádban!

Ma egy olyan különleges palacsinta receptjét hoztuk el nektek amely sajttal és kaporral készül, nagyon puha és könnyen elkészíthető.

Hozzávalók:


1 bögre liszt,
150 g sajt,
2 db tojás,
1,5 bögre meleg tej,
1 kiskanál só,
1 kiskanál cukor,
1 kiskanál sütőpor,
1 evőkanál olaj,
1 csokor apróra vágott kapor.

Elkészítés:


Kézi robotgéppel verjük fel a tojásokat, adjuk hozzá a sót és a cukrot, miután felvertük a tojásokat, öntsük hozzá a tejet, a lisztet és a sütőport, keverjük össze a robotgéppel. Szórjuk bele a lereszelt sajtot és az apróra vágott kaprot, adjuk hozzá az olajat és kavarjuk össze a tésztát. Tegyünk egy kevés olajat, a serpenyőbe és süssük ki a palacsintákat, a szokásos módon.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések