Van élet a gombapaprikáson túl, tudtad? Ha eddig nem rajongtál a gombáért, most egyenesen odaleszel érte. Ha ezt a receptet kipróbálod, éjjel-nappal csak gombát ennél!
Hozzávalók:
1 kg gomba
2 hagyma
4 tojás
4 evőkanál zsemlemorzsa
4 evőkanál olaj
só, bors
Elkészítés:
1. mossuk meg a gombát, vágjuk őket is kisebb darabokra, forraljuk fel sós vízben, majd szűrjük le.
2. tegyük egy tálba a gombát, adjuk hozzá a tojásokat, 2 teáskanál sót, borsot, és a 4 evőkanál zsemlemorzsát.
3. kedvünk szerint még fűszerezhetjük kaporral, petrezselyemzölddel, tárkonnyal.
4. formázzuk kisebb gombócokat, forgassuk zsemlemorzsába, és süssük meg a forró olajban.
Jó étvágyat!

0 Megjegyzések