A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Figyelem! Változik a nyugdíjkifizetés! Milliókat érint, mégis kevesen tudnak róla!

Késve jöhetnek a nyugdíjak! Óriási változás jön a nyugdíjak kifizetésében, amiről mindenkinek tudnia kell! Mindenképpen tájékozódjon ha nyugdíjas!
Korózs Lajos írásbeli kérdéssel fordult Balog Zoltánhoz, az emberi erőforrások miniszteréhez a többi között azt tudakolva tőle: felkészültek-e a nyugdíj-igazgatás átszervezésére?

Biztosított lesz-e folyamatosan a jövőben is a nyugdíjak megállapítása?

Az ellenzéki képviselő a válasz ismeretében aggályait fogalmazta meg a nyugdíjfolyósító államkincstárba történő beolvasztása miatt. Ne csodálkozzon senki, ha novemberben nem, vagy csak késve kap nyugdíjat 2,7 millió ember – közölte.

Korózs Lajos úgy összegzett: milyen nyugdíjrendszer az, ahol az ügyfélnek kell “kujtorognia” az adatok után és nem tudja, melyik az az államigazgatási szerv, ahova be kell nyújtania papírjait, és azt sem tudja, honnan várhatja a határozatot.Nincs egységes jogalkalmazást biztosító szervezet, és a nyugdíjigazgatás irányítása három minisztérium alá tartozik – tette hozzá.

Korózs Lajos szerint modernizálni kell a nyugdíjigazgatást, de nem így.

Forrás: palyazatfigyelo.info

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések