A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szegény somogyiaka rájárt az idő: Kidőlt fák, megrongált autók. Lecsapott a vihar

Kidőlt fák, megtépázott házak: vihar söpört végig Somogyon, egymás után kérték a tűzoltók segítségét. A hivatásos és önkéntes egységeket Marcali és Kaposvár környékére riasztották a káresetek felszámolásához.
Fa dőlt az útra Kadarkút és Bárdudvarnok között Szendpusztánál – közölte Bázelné Mihályka Szabina megyei katasztrófavédelmi szóvivő. – A hetven centiméter átmérőjű fát a kaposvári hivatásos tűzoltók távolították el.

Személyautót és egy garázstetőt rongált meg a borostyán, melyet a viharos szél szakított le a kaposvári Rippl-Rónai utcában. A növény egy tíz méter magas tűzfalról borult az autóra, a félig lelógó borostyánt eltávolították a tűzoltók. 

A Zaranyi lakótelepen a garázssor előtt egy kilenc méter magas fűzfát gyökerestől csavart ki a szél és teljesen elzárta az utat az autók előtt. A Kaposvári Önkéntes Tűzoltó és Életmentő Egyesület tűzoltói darabolták fel a fát, majd a Desedára vezető kerékpárútról távolítottak el egy kidőlt fát.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések