A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újabb csapás, magára hagyták Schumachert

Egyre kevesebben tartanak ki a Forma-1 legendája mellett.
Mind több szponzora hagyja magára Michael Schumachert. A 2013 decemberében súlyos síbalesetet szenvedett sztár mellől most két cég is lelépett. Az ajtó- és kapugyártó német Hörmann, valamint a svájci luxusórákat készítő Audemars Piguet is közös megegyezéssel felhagyott az együttműködéssel.

A Schumacher-menedzsment nem kommentálta a német Motorsport-Total és a brazil Maquina do Esporte híreit. Az egykori autóversenyző hivatalos oldalán ugyanakkor már eltűntek a támogatók, partnerek közül.

A Schumit 2012 óta támogató Hörmann közleményében kiemelte: a továbbiakban üzleti helyett “baráti kapcsolatot” ápolnak. A szerződés felbontásáról ugyanakkor nem akarnak nyilatkozni. Az Audemars Piquet nemrég még egy Schumacher nevével fémjelzett, különleges modellt dobott piacra. Akkor még hangsúlyozták, hogy a sportoló súlyos koponyasérülése ellenére föl sem merülhet az együttműködésük befejezése.

A Schumacher sérülése óta eltelt három évben elhagyta már a süllyedő hajót a navigációs eszközöket gyártó kínai Erlinyou, és a sportruházati cégek mögött álló svájci Gaydoul Group. Továbbra is támogatja viszont az otthonában ápolt világsztárt nyolc szponzora, közöttük egykori csapatai, a Ferrari és a Mercedes is. Sőt, három támogatója immár a 17 éves fiát, Mick Schumachert segíti a Forma-1 felé vezető úton.

Forrás

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések