HOZZÁVALÓK:
290 g liszt
fél csomag sütőpor
1 csipet só
1 teáskanál fahéj
1 teáskanál szerecsendió
fél teáskanál szegfűszeg
2 tojás
240 ml tojáslikőr
120 g cukor
50 g szobahőmérsékletű vaj
2 teáskanál vanília kivonat
2 teáskanál rum aroma
ELKÉSZÍTÉS:
Egy tálban elvegyítjük a lisztet, a sütőport a sót és a fűszereket. Egy konyhai robotgép segítségével kikeverjük a tojásokat a tojáslikőrrel, a cukorral, a vajjal, a vanília kivonattal és a rum aromával. Amikor összeállt, két részletben hozzákeverjük a lisztet is.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük és egy kisebb, kivajazott, lisztezett formában kb. 25-30 perc alatt készre sütjük a kenyérkét.
Szeletelés előtt hagyjuk kb. 10 percig pihenni.

0 Megjegyzések