A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Robbanáshoz közeli a helyzet Olaszországban!

Újból tüntettek a migránsok Olaszországban.
A Padovához közeli Bagnoli befogadó központjában, az olasz légierő volt bázisán több mint 800 migránst helyeztek el. A helyzet szinte már ellenőrizhetetlen. Hárman is kórházba kerültek. Robbanáshoz közeli a helyzet a migrációban.

Ma reggel mintegy ötven bangladeshi illegális bevándorló tüntetett a központ bejáratánál, a be- és kijárást meggátolva kb. 30 percig.

A csoport 7 óra 30 perc körül kezdte el a tiltakozást, a nigériai és az elefántcsontparti migránsokkal való együttélési problémák miatt panaszkodtak. A rendőröknek kellett beavatkozniuk.

A tiltakozást egy éjszakai verekedés váltotta ki. Egy elefántcsontparti és két bangladeshi férfi esett egymásnak, 3 és 8 napon belüli sérüléseket szenvedtek. Az esetről értesítették a padovai prefektúrát is a támadó esetleges eltávolítása miatt.

Itt egy újabb migrációs nonszensz. Mi is tegyen most az olasz állam a probléma megoldására? Esetleg San Marinóhoz hasonlóan létrehozhatna valami autonóm várost külön a nigériai migránsoknak, meg külön a bangladeshieknek, és így tovább. És még így is megmaradnának a vallási és törzsi konfliktusok az egyes nemzeteken belül.

Azért ennek a bevándoroltatásnak egy “eredményére” mindenképpen rávilágít a fenti eset. Eddig elég nehéz lett volna egy bangladeshinek “háborúznia” mondjuk egy nigériaival, stb. Minden merkeli és pápai ige ellenére is, valahogy nem akarják elfogadni ezek a migránsok a multukulti együttélés nagy eszméjét. Pedig mennyit hangoztatja Brüsszel is, hogy túl kell lépni a nemzetállamok korlátolt elképzelésén…

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések