A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Súlyosan bántalmaztak egy néhány hetes csecsemőt Szombathelyen


Egy súlyosan bántalmazott csecsemő került kórházba a múlt héten. A néhány hetes gyermek ápolását kezdetben a szombathelyi Markusovszky Kórház látta el, azonban állapota indokolttá tette további hatóságok és egészségügyi intézmények bevonását.

Egy súlyosan bántalmazott csecsemőt ápoltak a szombathelyi Markusovszky Kórházban – írja a vaol.hu Vas vármegye online hírportálja. A néhány hetes gyermek az elmúlt héten került a kórházba.

A lap megkereste a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, ahol megerősítették az információkat. Az esetet a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárás keretében vizsgálja. A nyomozás érdekeire tekintettel bővebb információt nem állt módjukban adni.

A Vas Vármegyei Markusovszky Egyetemi Oktatókórház közölte, az érintett csecsemőt intézményük szakemberei a felvételt követően ellátták. Jelenleg már nem a kórházban ápolják, tekintettel arra, hogy állapota indokolttá tette további hatóságok és egészségügyi intézmények bevonását.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések