A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hidvéghi Balázs: Karácsonyék álljanak ki és mondják meg, hol a pénz!

A politikus szerint már kezd érthető lenni, hogyan kerül a csőd szélére a főváros.

– Vajon meddig hallgat még Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely? Meddig hallgatnak arról a másfél milliárd forintról, amit minden jel szerint a Lánchíd felújítása során tüntettek el? – tette fel a kérdést közösségi oldalára feltöltött videójában a Fidesz főpolgármester-jelöltjének kampányigazgatója. 

Hidvéghi Balázs emlékeztetett: a legfrissebb Kehi-jelentés egy olyan korrupciós szisztéma működtetésére utal, ahol a híd felújítására szánt közpénzt egy fedőcégen keresztül tüntették el. 

„Óriási összegről van szó, 1,5 milliárd forintról”

– hangsúlyozta a politikus.

Úgy véli, a Kehi-jelentés világosan bemutatja, hogy a hidat felújító cég teljesen indokolatlanul utalta át ezt az óriási összeget ennek a cégnek, ahol azt két ügyvéd – akik azóta előzetes letartóztatásban vannak – gyakorlatilag azonnal készpénzben felvette. 

– Így már kezdjük érteni, hogy hogyan kerülhetett csődközeli állapotba a Gyurcsány vezette főváros, ahol Karácsonynak a készséges kiszolgáló szerepe jutott – mondta.

Hidvéghi Balázs emlékeztetett, Tarlós István 200 milliárd forintos többlettel adta át a Városházát, amely most a pénzügyi összeomlás szélén tántorog. –Talán nem véletlenül. Gyurcsány és Karácsony adjon magyarázatot a történtekre, és mondják meg, hogy hol a pénz – húzta alá.

⁉️Meddig hallgat még Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely az eltűntetett másfél milliárd forintról?! Álljanak ki, és mondják meg, hol a pénz!

Posted by Hidvéghi Balázs on Sunday, April 14, 2024

(MNO)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések