Igényeljen Napi Újság tagsági kártyát és tegyen szert velünk egy kis mellékes jövedelemre. Töltse ki a kártya igénylólapot ide kattintva.

Triplahagymás leves: ezzel turbózd fel az immunrendszeredet

Tuningold fel szervezetedet ezzel a háromhagymás levessel! Ízletes, olcsó, és kevés alapanyagból elkészíthető.
Hihetetlenül egyszerű ez az ízletes háromhagymás leves. Hűvös napok kedvence, hisz jól átmelegít, és az immunrendszerednek is jót tesz. Igazi náthaűző étel, amit influenzaszezeon előtt és közben érdemes rendszeresen fogyasztani. Többféle hagymából még zamatosabb. Ha extrán szeretnéd tálalni, szedd cipóba. 

Hozzávalók:

4 db vöröshagyma
1 db póréhagyma
4 gerezd fokhagyma
5 dkg reszelt sajt
1 db leveskocka
2 evőkanál liszt
1 evőkanál vaj
bors

Elkészítés:

A vörös- és a póréhagymát tisztítsd meg, és vágd vékonyabb karikákra, a fokhagymát pedig fokhagymanyomó segítségével zúzd meg. Olvaszd meg a vajat, dobd rá a hagymákat, és pirítsd meg. Amikor kezdenek barnulni, szórd rá a lisztet, majd öntsd fel egy liter vízzel, és morzsold bele a leveskockát. Sózd, borsozd ízlés szerint. 


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések