A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Zuckerberg a múlté: már Kylie Jenner a leggazdagabb fiatal

Letaszította trónjáról a Facebook királyát, már Kim Kardashian féltesója a legfiatalabb milliomos!
Egy hónap múlva ünnepli a legfiatalabb Jenner lány a 21. születésnapját, és nem valószínű, hogy aggódnia kell a kiadások miatt. A celebet ugyanis címlapján mutatja be a Forbes, mint a leggazdagabb fiatalt, aki önállóan, saját cégeinek köszönhetően gazdagodott meg.

Az amerikai lap számításai szerint a fiatal lány 3 év alatt 900 millió dollárt tudott zsebre tenni. Ezt nemrégiben indult sminkmárkájának köszönheti, aminek termékeit a megjelenésük után percek alatt kapkodják el. A Forbes hozzáteszi: a fiatal anyuka nemsokára elérheti a bűvös 1 milliárd dolláros bevételt.

Orbán Viktor olyan kemény lesz a NATO csúcson, amilyent még nem láttatok

Magyarország a világ egyik legbiztonságosabb országa, ezért különösen figyelnie kell arra, hogy "amit már végre megteremtettünk magunknak, azt ne veszítsük el" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön, a NATO-tagországok állam- és kormányfőinek brüsszeli találkozója közben az M1 aktuális csatornának.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések