A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Már korábban meg akarhatta ölni Andreát az inárcsi devizahiteles, ex rendőr apa?

A szerdán történt brutális inárcsi gyilkosságról folyamatosan derülnek ki újabb, megrázó részletek.
Szerdán egy korábban rendőrként dolgozó férfi, Cs. Attila nyakon szúrt egy családsegítőt, V.-T. Andreát, aki a férfi ügyével foglalkozott. A férfi házát a hitelei miatt árverezték. Három nagyobb gyereke mellett volt egy kerekesszékbe kényszerült kislánya, és Andrea dolga volt, hogy gondoskodjon a gyermek elhelyezéséről.

Attila mostanában biztonsági őrként dolgozott Dabason, ám keresete nem volt elég arra, hogy rendezni tudja az évek során felgyülemlett tartozásukat, így a férfiban egyre csak gyűlt a feszültség. Ezt tetézte még, hogy azt hitte, Andrea el akarja venni tőle a kislányát. Ezért előre kitervelte, hogy bemegy a nő munkahelyére, ahol végez vele. Tervét szerda reggel végre is hajtotta.

„Vitatkozott, ordibált Andreával, teljesen kikelt magából. Úgy hallottam, hogy amikor Andrea hátat fordított neki, akkor vette elő a kést. Egyszer szúrt, Andrea azonnal összeesett” – nyilatkozta egy helybéli.

A Ripost információi szerint a férfi készült a gyilkosságra, sőt, már kedden elment a család és gyermekjóléti szolgálathoz, de aznap nem találta bent Andreát, mivel ügyfélfogadást csak hétfőn, szerdán és pénteken tartott.

„Többen is voltak bent kedden náluk, érdeklődött a tettes Andreáról. Elárulták neki, hogy szerdán fél nyolctól dolgozik, akkor felkeresheti. Így egy éjszakát még a családjával tölthetett Andrea, a sorstól kapott még egy napot.”

Lányának a közösségi oldalán írt megemlékezéséből arra lehet következtetni, hogy az asszonyt korábban már megfenyegették, és bár félt, ennek ellenére mégis bement dolgozni, hogy másokon segíthessen.

A gyilkosság után a férfi átsétált a polgármesteri hivatalba, ahol kérte, hívjanak rendőrt. Azt mondta: „Csináltam egy kis galibát, megöltem valakit.” Ezután kiment és egy fa alatt megvárta a rendőröket. A férfi 10-20 évig terjedő börtönt is kaphat, így biztosan nem láthatja felnőni gyermekeit.

Robbantás történt a miskolci István-malom egyik épületénél! Ripityára tört minden!

A Zsolcai kapu és a Bajcsy-Zsilinszky uta között áll az egykori gőzmalom, amely 1972-ben lángra kapott. Az ezer négyzetméteres, öt emelet magas épület felét érintette a tűz, ám a kis siló a tegnapi napig állt. Mivel a malom ezen üzemépülete évtizedek óta használaton kívül volt, 2018.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések