A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A 14 éves német lány iraki gyilkosa azzal kérkedett, hogy minden ingyen van, nem kell dolgozni és még pénzt is kap az álmatól

A német tinédzser Susanna gyilkosa, megvetéssel beszélt a németekről Irakban maradt rokonainak. Neki és családjának nem kellene dolgoznia, de fizetést kapnak az államtól, írja a MMnews.
Ali B. és családja több éve élt Németországban. Többször beszélt a körülményeiről az észak-iraki rokonokoknak. “Azt mondták, hogy jól mennek a dolgaik Németországban” – mondja Ali B. unokatestvére, aki az iraki kurd régióban él.

“Nem kell  dolgozniuk, gondoskodnak róluk, és fizetést kapnak az államtól” – mondták a rokonok a lap riporterénrk.

Ali B. 2015 októberében érkezett Németországba Irakból szüleivel és hét testvéreivel. Azonnal menedékjogot kaptak mivel azt hazudták, hogy veszélyben van az életük Irakban. A gyilkosság után mégis ide menekültek vissza.

A most letartóztatott Ali B. bevallotta, hogy ez év májusában meggyilkolta 14 éves Susanna F.-t. A wiesbadeni ügyészség feltételezi, hogy a lányt meg is erőszakolta.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések