A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megakarta menteni a szomáliai fiatal életét, a gyönyörű önkéntes nő, mire az őt szurkálta halálra

Egy szomáliai késelt halálra egy menekülteket segítő 22 éves nőt a délnyugat-svédországi Mölndalban található befogadótáborban. Alexandra Mezher meg akarta akadályozni, hogy Youssaf Nuur öngyilkosságot kövessen el, az afrikai pedig „hálából” leszúrta.
Bár az eset nem most történt, hanem egy évvel ezelőtt, mindez semmit nem von le a dolog jelentőségéből és abból amire ez rámutat.

Úgy tűnik, már azok sincsenek biztonságban, akik arra teszik fel az életüket, hogy segítsenek a migránsokon. Egy szomáliai migráns a svédországi Mölndal városában végezte ki a 22 éves Alexandra Mezhert, aki a helyi menekülttáborban önkénteskedett. Youssaf Nuur háromszor szúrta meg a lányt.

A bíróság előtt a gyilkos migráns 15 évesnek vallotta magát, de kiderült, hogy 18 éves. Hiába bizonyult azonban nagykorúnak a férfi, mégsem került börtönbe, mindössze egy pszichiátriai intézetbe szállították. A hírek szerint 2026-ig kell az intézményben lennie, aztán pedig visszatoloncolják Szomáliába.

Egyes beszámolók szerint, a gyilkos bevándorló (saját bevallása szerint,) önmagával szeretett volna végezni, de későbbi áldozata megakadályozta ebben. „Hálából” a magából kikelt afrikai vele végzett. Christer Fuxborg svéd rendőrségi szóvivő azt mondta, hogy a megvadult szomáliait ketten fogták le, míg a hatóság emberei a helyszínre értek.

Más beszámolók azt állítják, két befogadott veszekedett és ebbe lépett közbe. Ezután fordult a gyilkos a lány ellen és szurkálta őt össze. A tenyerén, a  combján és a hátán voltak szúrások. Tehát védekezés és menekülés közben gyilkolta meg őt a migráns.

A lány családja megdöbbenve állt a történtek előtt. Alexandra Mezher unokatestvére azt mondta a svéd médiának, hogy az áldozat mindenkinek csak jót akart, ezért is szörnyű, hogy munkája közben megölték, majd hozzátette, ez a svéd politikusok hibája. Ami nem is csoda, hiszen előszeretettel kedveznek a bevándorlóknak, akár saját honfitársaikkal szemben is.

A befogadótáborokban mindennaposak a támadások. Pár hete egy 26 éves szenegáli migráns verte félholtra az egyik olaszországi menekültszálló munkatársát, mert nem működött a wifi a létesítményben. A vezeték nélküli internet hiánya valamiért nagyon érzékenyen érinti a migránsokat, több esetben is agresszívan reagáltak rá.

Három évvel ezelőtt a Ceranova városában lévő menekültszálláson nemcsak kukákat borogattak a bevándorlók, hanem kis híján tömegverekedést robbantottak ki, miközben követelték, tegyék számukra lehetővé a wifi és a Skype korlátlan használatát. A helyes táplálkozásra is komoly hangsúlyt fektetnek a bevándorlók, 2018 elején Arcinazzóban azért tomboltak önkívületi állapotban, mert szerintük szegényes volt az ételkínálat.

13-szor szúrta meg volt feleségét

A rabati nagykövetség belga alkalmazottját, a 40 éves Melanie-t 13 késszúrással ölte meg volt férje, aki migránsként már Dániában is elkövetett egy hasonló bűncselekményt akkori élettársa ellen. Ő akkor életben maradt. Melanie viszont nem élte túl a támadást, amelyet a közös fiuk is végignézett.

Hajléktalannal végzett a migráns

Egy algériai illegális bevándorló megölt a franciaországi Montpellier városában egy 40 éves román hajléktalant. A migráns a hajléktalan cipőjéért gyilkolt. A rendőrség szerint betörte a koponyáját.

Tények a migrációról


  • 186 no-go zóna van Svédországban, ebből 55 különösen veszélyes
  • Minden nyolcadik svéd nőt migránsok erőszakolnak meg
  • Ausztriában 26 százalékkal, Lipcsében 670 százalékkal emelkedett a szexuális bűncselekmények száma a migránsok miatt
  • Minden második ausztriai bűncselekményt „idegen hátterű” személyek követnek el
  • Németországban százból 93 bűncselekményt migráns követ el, a bűnesetek száma pedig 10,4 százalékkal nőtt emiatt
  • Csak tavaly 1035orvost támadtak meg Franciaországban migránsok
  • Nigériából a következő öt évben 70 millió ember indulhat meg Európa felé

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések