Csatlakozz hozzánk

Breaking News

Birkagulyás

Hozzávalók:

1kg bárány comb
2 db fehérrépa
2 db sárgarépa
1 fej zeller
1 db vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
zeller zöld
petrezselyem zöld
2 db paradicsom
2 db Kápia paprika
őrölt kömény
bors
fűszerpaprika
rozmaring
kakukkfű
olaj, vagy zsír

Elkészítés:

Olajon, vagy zsíron üvegesre pirítjuk a hagymát, fokhagymát, feldarabolt zöldségeket, majd hozzáadjuk a kockára vágott húst. Az őrölt köménnyel megszórjuk a húst és a zöldségeket, majd a fűszerpaprika következik. Az egészet felöntjük vízzel, sózzuk, borsozzuk, a zöldfűszereket is a levesbe tesszük, majd készre főzzük a levest.

Nincsenek megjegyzések