A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rendszerváltást ígért rendezvényén Poloska Péter

 


Zártkörű volt a Tisza Párt rendezvénye a MOM Sportközpontban.

Értékeljük és lezárjuk ezt a meseszerű pár hónapot. Hivatalosan is átlépünk az új fázisba, elindul a felkészülés a következő országgyűlési választásra – harangozta be a Tisza Párt kampánynyitó eseményét Magyar Péter, aki szerint a választók óriási felelősséget ruháztak a Tisza Pártra.

Június 9-én egyértelművé vált, hogy mi leszünk az egyetlen valódi és potens kihívója Orbán Viktor kormányának és a Nemzeti Együttbűnözés Rendszerének. Óriási munka, óriási lehetőség, hogy hazánk sorsát jobb irányba fordítsuk. A következő időszak a felkészülésről és a kemény munkáról fog szólni. Mindenkire szükségünk lesz a sikerhez – írta Magyar a beharangozóban.

A rendezvényt nem Magyar Péter nyitja meg, hanem a Tisza Párt zenészei után Ordas Esztert szólítják a színpadra, aki októbertől a fővárosi közgyűlés tagjaként fog dolgozni. Ordas a nők szerepéről és Budapestről beszélt.

Hosszan beszélt a Dunáról, Duna-partról és a hajózásról, ami azért pikáns, mivel Karácsony Gergely főpolgármester azért támadta korábban, mert Ordas Eszter neve egy hajókartell-ügyben merült fel.

Élhetőbb, elfogadóbb, barátságosabb Budapestről beszélt. Elmondta, női képviselők eddig nem hallatták a hangjukat, most ez máshogy lesz. Abban látja a változást, ha az új megválasztott képviselőkkel és a megválasztott polgármesterekkel együtt tudnak majd jó és hasznos ügyekben együtt dolgozni. Együtt dönteni a változtatásokról, amik előre viszik a várost. Mindezt pártpolitikai csatározások helyett.

Ordas Eszter után Porcher Áron befektetési szakember következik, ő volt Magyar Péter országjárásának szervezője. Az országjárás végén Magyar Péter megkérte, hogy legyen rajta a párt fővárosi listáján, amit hosszabb gondolkodás után elfogadott és felmondott a munkahelyén.

A Tisza Párt nélkül nincs többség a fővárosban

– jelentette ki.

Rost Andrea vagyok, világhírű operaénekes – mutatkozott be a következő felszólaló, aki ezúttal prózát adott elő.

Hiába a fenyegetések, kisszerű fenyegetőzések, megtorlások, a változást nem lehet megállítani. Azért vagyok itt, mert szeretem a hazámat – mondta a "művésznő".

Végül megérkzett a messiás. Sorsfordító napként emlegette a választások napját.

„Irdatlan túlerővel szemben, kevés pénzből, rövid idő alatt értünk el hihetetlen eredményt”

– hazudta.

Ezután sem fogok közbeszerzéseken szerzett pénzekből 30 milliárd forintos jachton dobozos kávét inni, bedrogozva ereszeken csúszkálni, bedrogozva hajókon prostituáltakkal mulatni – üzent a magát kormánynak. Magyar nem ígéri, hogy mindig, minden lépése mindenkinek szimpatikus lesz, de azt igen, hogy mindig a hazáért fog dolgozni, és mindent ennek rendel alá.

Konkrét ígéreteket is tett Magyar: Először a zöldségek és gyümölcsök áfáját, majd a többi alapvető élelmiszer áfáját 5 százalékra csökkentenék.

Bedobta a mantrát, miszerint Orbán Viktor álmodozik a jobboldali EP-frakcióról, de mivel mindenki kizárta őt, alapít magának egyet, hisz egész Európában Persona non grata.

"Karácsony Gergely már informálisan megkeresett és négyszemközti beszélgetésre hívott. Nem fog sikerülni, a Tisza nem megy bele politikai alkukba nem megy bele sem a Fidesszel, sem az óbaloldali Kék Fidesszel. Karácsony Gyurcsány embere, ez alapján a Karácsonnyal kötött politikai alku kizárt” – fogalmazott.

Magyar Péter szerint jó döntést hozott azzal, hogy felvette az EP-mandátumát. 10 nap múlva az uniós források hazahozatalálról fog tárgyalni.

Hangsúlyozta: az itthoni építkezést ez nem fogja akadályozni. Itt lesz, elmegy mindenhova, ahová hívják. Közösségeket, „Tisza szigeteket” alapítanak szerte az országban, hogy ott legyenek mindenhol és közösséget építsenek.

Ősztől újra útnak indulnak: „eljutunk az ország minden településére”. Ezúttal, nem egyedül fog menni, hanem képviselőkkel, szakemberekkel együtt. Pár hónapon belül Magyarország legszervezettebb politikai közösségét akarják felépíteni.

A rendezvényen Kujla doktor hatalmas tevepatát villantott.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések