A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lesújtó önkritika érkezett a Soros által támogatott háttérszervezet egyik alapító tagjától


A Hyatt Hotels vagyonának örököse szerint a Democracy Alliance hozzájárult „a demokrácia hanyatlásához" és a „mérgező pártoskodáshoz”. 

Soros Györgyöt is a sorai között tudja az a gazdag, demokrata párti adományozókat összekötő befolyásos hálózat, amelynek az egyik alapító tagja riadót fújt a csoporttal kapcsolatban.

Rachel Pritzker, aki a Hyatt Hotels vagyonának örököse, 2010-ben kilépett a Democracy Alliance-ből, mert rá kellett jönnie, hogy a csoport zászlaja alatt tett erőfeszítései hozzájárultak a „mérgező pártoskodáshoz” és a „demokrácia hanyatlásához”.

Pritzker negatív megjegyzéseit a Democracy Alliance-ről egy novemberi New York Times-cikk nyomán fogalmazta meg. Az írás arról szólt, hogy 

a hálózat több mint 10 millió dollárt tervez költeni arra, hogy a demokraták 2024-ben visszaszerezzék a képviselőházat.

A Washington Examiner cikke szerint a hálózat eddig nagyrészt titokban tartotta működését, miközben a baloldali szakpolitikák támogatásán dolgozott, és dollármilliókat költött a demokrata törvényhozók támogatására.

(mandiner)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések