A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tömegverekedéssé fajult egy horvát focimeccs Splitben (Videó)

A rendőröket kövekkel, üvegekkel és tűzijátékokkal dobálták.

A Horvát Kupa elődöntőjében a Hajduk Split és a Dinamo Zagreb csapatai találkoztak, ahol a vendég Dinamo Zagreb 1-0-ra győzött. A mérkőzés végén heves indulatok törtek ki a Hajduk szurkolói között, akik berohantak a pályára és a Dinamo játékosai felé vették az irányt.

A helyzetet rohamrendőröknek kellett kezelniük, akiket intézkedés közben petárdákkal és székekkel dobáltak. Egyes szurkolók még a büfé bárpultját is a rendőrökre hajították.

A rendőröknek végül sikerült kiszorítaniuk a zavargókat a stadionból, de a konfliktus az utcán folytatódott.

A rendőröket kövekkel, üvegekkel és tűzijátékokkal dobálták, illetve néhány épületet megrongáltak és közlekedési táblákat téptek le. 
A rendőrök vízágyúval és könnygázzal próbálták meg szétoszlatni a tömeget, és néhány szurkolót őrizetbe vettek. Legalább egy rendőr megsérült a tömegverekedésben. A Dinamo Zagreb szurkolói és játékosai a rendőri őrizet alatt maradtak a stadionban.


@index.hr

Torcida probila ogradu na Poljudu i krenula na Boyse #dinamo #hajduk #poljud #torcida #bbb #foryou #foryoupage #fyp #split

♬ original sound - Index.hr - Index.hr

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések