A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szijjártó Péter egy Teqball-asztallal ajándékozta meg a NATO-t Brüsszelben


A külgazdasági és külügyminiszter Teqball-asztalt adott át a NATO-nak az észak-atlanti szövetség alapításának 75. évfordulója alkalmából Brüsszelben.

Szijjártó Péter az átadás után emlékeztetett rá, hogy ma van a világtörténelem legsikeresebb és legerősebb védelmi szövetségének születésnapja, márpedig ilyenkor nem illik üres kézzel érkezni.

Szijjártó a beszédében azt mondta, valódi magyar innovációról van szó, ami azon az őrült, de egyedi ötleten alapul, hogy meggörbítettek egy pingpongasztalt, és ezáltal új sportágat teremtettek.

Bárki, aki látott már Teqball-mérkőzést, az valószínűleg egyetért azzal, hogy rendkívüli módon szórakoztató a játék, amihez különleges képességekre van szükség, és ezeket a képességeket a játék tovább is fejleszti – mondta Szijjártó, aki szerint ezért nem is véletlen, hogy világszerte az élvonalbeli futballcsapatok egyre gyakrabban használnak Teqball-asztalt készségfejlesztésre.

A világ jelenleg nem a legjobb időszakát éli, különösen igaz ez a biztonsági szervezetekben dolgozók számára, „a jelenleg zajló háború a mindennapi életünket mérgezi, épp ezért ki vagyunk éhezve a jó hírekre, az örömre és a szórakozásra, és a Teqball mindezt egyértelműen megadja” – mondta.

Végezetül azt kívánta a NATO minden dolgozójának, hogy leljék nagy örömüket a játékban, ami talán a feszültség oldására is alkalmas lehet.

(MTI)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések