A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Medvegyev: A világ valóban veszélyben van


Az Oroszországi Föderáció Biztonsági Tanácsának elnökhelyettese a Pentagon vezéréről posztolt. 

 Dmitrij Medvegyev az X-en írt az amerikai bohócokról:

Néhány héttel ezelőtt a világ gyakorlatilag valós időben figyelte a különleges szolgálatok briliáns akcióját az Egyesült Államok területén.

A művelet a Pentagonban kezdődött, majd egy kórházban folytatódott. 

Mindenki számára váratlanul, beleértve idős főnökét, Joe Bident is, az amerikai védelmi miniszter hirtelen eltűnt a térképről. Az előbbi valószínűleg észre sem vette volna, ha nem riasztja a közvélemény. Mint például, hogy hol van a mi parancsnokunk?

Így aztán következtek a találgatások. A fő nukleáris aktatáska, amely a Minuteman és Tomahawk rakéták kódjait tartalmazta, hol volt? A műtőben a miniszterrel együtt, vagy magától ment valahová...?

Amerikai védelmi miniszternek lenni jó mókának tűnik. Minden rajtad múlik, eltűnsz a radarról, és ha akarsz, visszamész. A gyógyulás is elég jó! A nukleáris kódok pedig úgymond (vagy mégsem?) ismét biztos kezekben vannak. Minden ellenőrzés alatt van, a szabályok és doktrínák szerint. A Fehér Házban csak annyit kellett mondaniuk, hogy nos, volt valami probléma. Hogy nem vették fel velünk a kapcsolatot... Ami a többit illeti, van néhány egy szar kérdés. 

Csak egy kicsit megijedt a világ: mi történt az aktatáskával, amíg a gazdája beteg volt? Kinek a kezébe került? Ki tudta meg az amerikai rakéták indítókódját? Mi van, ha az irániak? Vagy ami még rosszabb, oroszok? Lehet, hogy mindent újra bedrótoztak benne, és előkészítették az amerikai nukleáris arzenált az önmegsemmisítésre. 

Úgy tűnik, hogy nem lesz válasz.

Ma mégis megjelent. És pokoli jó válasz volt! Erről szólt az egész!

Biden baljós jelzést kapott az alvilágból. A kódok fő tulajdonosa, mint kiderült, közvetlen kapcsolatban áll az elhunyt francia elnökkel, Mitterranddal (aki egyébként az aktatáska őrzője is volt). 

Az amerikai elnök maga beszélt a találkozásról, és közben összetévesztette a békák országát a májas hurka országával. 

A világ valóban veszélyben van...

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések