A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

BRFK: Nem történt túszejtés a fővárosban


Korábban beszámoltunk egy iskolai incidensről.

A Ripost értesülései szerint, egy 18 éves arab fiú túszul ejtette egy budapesti iskolában a tanárait a múlt héten. A történtek miatt a rendőrséget is ki kellett hívni, és kitört a pánik.

A rendőrség reagált az esetre: Egy fontos dolgot kell tisztáznunk, nem történt túszejtés a fővárosban 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. Kerületi Rendőrkapitányság rendőrei 2024. február 1-jén bejelentés alapján mentek ki egy kerületi középiskolába, ahonnan előállították az egyik tanulót. A rendelkezésre álló adatok szerint a 18 éves fiú a tanári szobából néhány percen keresztül nem engedte ki az iskola egyik pedagógusát. A fiú azt kifogásolta, hogy szerinte a tanár telefonjával a hozzájárulása nélkül rögzítette a beszélgetésüket. A diákot a rendőrök személyi szabadság megsértése bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, a fiú a bűncselekmény elkövetését beismerte. Lakásán a nyomozók kutatást tartottak, bűncselekményre utaló eszközt nem találtak. Az eset összes körülményének feltárása a folyamatban lévő büntetőeljárás feladata, a gyanúsított szabadlábon védekezhet - írja a police.hu.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések