A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Túszul ejtette tanárait egy arab diák egy budai középiskolában


Túszul ejtette, és halálosan megfenyegette tanárait egy 18 éves arab diák egy budai középiskolában 2024. február 1-jén. Az ügyben a rendőrség is megszólalt.

A Ripost értesült róla, hogy egy 18 éves arab fiú túszul ejtette egy budapesti iskolában a tanárait a múlt héten. A történtek miatt a rendőrséget is ki kellett hívni, és kitört a pánik. A lapnak egy neve elhallgatását kérő szülő elmondta, hogy egy szülői értekezleten értesültek a történtekről.

„Fejbe lövök valakit!” – állítólag ezzel fenyegetőzött az az arab származású fiatal, aki miatt most az egész iskolában pánik tört ki.

A hétfői szülői értekezleten figyelmeztettek minket, szülőket, hogy az egyik 18 éves diákkal probléma van, aki miatt rendőrt is kellett hívni. Elmondták, hogy ne lepődjünk meg, ha biztonsági őröket fogunk látni a suliban, ugyanis őket arra kérték, hogy kísérgessék a fiút.

Hozzátette: a szülői értekezlet óta többen nem engedik iskolába a gyereküket, mert attól félnek, hogy a diák beváltja az ígéretét, fegyvert hoz be magával, és lelő valakit.

Azóta állítólag online oktatásba helyezték a fiút, de ez egyáltalán nem nyugtat meg, hiszen ettől még bármikor besétálhat az iskolába, vagy megvárhat bárkit az intézmény előtt

– nyilatkozta az egyik szülő.

A lap azt írja, a rendőrség megerősítette, hogy eljárás indult az ügyben. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések