A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Békésen internetes csalás, Sarkadon zsarolás gyanúsítottját vették őrizetbe


A Békési Rendőrkapitányság 2024. január 22-én őrizetbe vett egy Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei férfit, aki ellen információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás miatt adtak ki elfogatóparancsot. 

A gyanú szerint ő volt a társa annak a férfinak, akit a múlt héten fogtak el a békési rendőrök. A nyomozás adatai szerint ketten közel 20 millió forintot csaltak ki egy cégtulajdonostól és másokat is becsaphattak, megkárosíthattak.

Feljelentéssel fenyegette ismerősét 2024. január 21-én egy sarkadi férfi. Azt mondta neki, ha nem fizet, adóhatósági vizsgálatot kezdeményez ellene. A megfenyegetett férfi pénzt nem tudott adni, több műszaki cikket ajánlott fel helyette, amit az ismerőse elfogadott. 

A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei a zsarolás gyanúsítottját őrizetbe vették, a hangfalat és az erősítőt pedig lefoglalták tőle – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések