A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Defektet kapott autósnak segítettek a rendőrök Békés megyében


A nő levélben köszönte meg, hogy nem mentek el mellette.


Lerobbant autójával egy nő Békés megyében 2024. január 17-én délután. Munkából tartott hazafelé, amikor defektet kapott, segítséget viszont nem. „Nagyjából 15 perc kétségbeesés, várakozás, tehetetlenség, csalódottság után (mert ugye senki sem állt meg, senki meg nem kérdezte, hogy mi a baj, esetleg segíthet-e…) megláttam a fényt az alagút végén…. Őket.”

A Gyulai Rendőrkapitányság két rendőre Pilán Márkó Krisztián r. törzsőrmester és Haba Szabolcs r. őrmester jártak arra éppen, természetesen megálltak, sőt, ki is cserélték a kereket. A nő ezután levelet küldött a rendőrkapitányságra. Azzal kezdte a sorait, hogy a háláját szeretné kifejezni annak a két fiatal Úriembernek – így nagybetűvel -, akik szívvel lélekkel végzik a munkájukat és embertársaikat nem hagyják bajban. Leírta, hogy sajnos a fiatalemberek nevét nem tudja, de teljes szívéből köszöni a segítségüket. „Jó tudni, hogy ilyen emberek vigyáznak ránk!” – zárta a sorait.

A két rendőrnek dr. Bede Sándor r. ezredes, kapitányságvezető tolmácsolta az üzenetet és mindkettőjüket példaként állította a rendőrkapitányság állománya elé – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések