A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Áprilisban már szabadulhat is Galambos Lajos


Galambos Lajos a vártnál előbb szabadulhat a börtönből a Promotions szerint, és erről írt a Ripost is, amely úgy tudja, Lagzi Lajcsi idén áprilisban szabadlábra kerülhet.


A közismert énekes-zenész 2023 áprilisában kezdte meg börtönbüntetését a Baracskai Büntetés-Végrehajtási Intézetben, ahonnan átszállították a berettyóújfalui börtönkórházba a gyógyíthatatlan betegsége miatt. A Promotions ezzel kapcsolatban megjegyezte, hogy a portálnak korábban nyilatkozott egy volt fegyenc, illetve az egyik baracskai elítélt hozzátartozója is, és szerintünk Galamos rájátszik a betegségére, hogy előbb szabadulhasson.

A cikkben ugyanakkor felidézték, Csontos Zsolt, az elítélt ügyvédje korábban azt mondta, hogy védence részben önellátásra képtelen a börtönben, hogy nagyon sokat romlott odabent az állapota, emellett rengeteget fogyott, és a hangulata is borongós. Állítólag egyedül még az ágyától sem tud elsétálni, és a börtön boltjához is segítséggel tud csak eljutni.

A Ripost információi szerint viszont idén áprilisban szabadulhat.

Galambos Lajos 3 év 6 hónapos letöltendő börtönbüntetést kapott, de jó magaviselettel, plusz feladatok elvégzésével akár a felére is csökkentheti ezt az időt. Ügyvédjei szerint az énekes-zenész nagyjából 1 évet tölthet majd a börtönben, és mivel ebből 9 hónap már eltelt, úgy lehet kalkulálni, hogy valamikor áprilisban esedékes a szabadon bocsátása.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések