A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Meghan Markle munkáért kapkod: mindenhol elutasítják


Nem igazak azok az állítások, miszerint a francia divatházzal fog együttműködni 

Meghan Markle nyitott az új márkák és új cégek felé, hogy bővítse a látókörét – de állítólag nehezen tudja megvetni a lábát, írta meg a life.hu.

Meghan Markle kétségbeesetten keresi egy nagy márka támogatását, miközben ő és Harry herceg a további karrierlehetőségeket kutatja – állítja egy királyi szerző.

Számos kommentátor és a párhoz közel álló forrás azt állította, hogy Harry és Meghan most arra törekszenek, hogy újjáépítsék magukat, hogy ne függjenek annyira a királyi imázsuktól. Egy szakértő szerint Meghan különösen egy márkára vetett szemet – de az együttműködés egyelőre nem akar sikerülni a hercegné számára.

Tom Bower királyi szerző azt mondta: „Meghan hatalmas erőfeszítéseket tett. (...) Szerintem kétségbeesetten keres egy megállapodást egy olyan céggel, mint például a Dior, ám csalódnia kellett, mivel még egyetlen szerződést sem kötött".

A Dior egyik bennfentese azonban elutasította a találgatásokat, és azt mondta a Telegraphnak: „Sussex hercegnéje nem tárgyal a Diorral. Nem igazak azok az állítások, miszerint a francia divatházzal fog együttműködni" – írja az Express. Meghan és Harry feje nemcsak emiatt fájhat, hanem népszerűségük miatt is: Hollywood legnagyobb veszteseinek tartják őket.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések