A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ambrus Attila: Öreg vagyok már ahhoz, hogy bohócot csináljak magamból


Van olyan felkérés, amit nem vállalna el semmi pénzért. 

Nagy sikernek örvendett tavaly az RTL Sztárbox című műsora, amelyben hazai celebek léptek a szorítóba, hogy összemérhessék erejüket. Mint a csatorna utolsó bokszshowjából kiderült, biztosan lesz új évada a formátumnak. A Story ennek kapcsán több hírességet is felkeresett, hogy megtudja tőlük, kesztyűt húznának-e, ha érkezne a felkérés. A mostanság keramikusként is dolgozó Ambrus Attila rövid, de annál lényegre törőbb választ adott a lapnak. – derül ki a 24.hu szemléjéből.

Én valószínűleg a halál és a temető kategóriában indulnék. Öreg vagyok már ahhoz, hogy bohócot csináljak magamból. Közel hatvanévesen szerintem már ne égesse magát az ember. Én azért ennél elfoglaltabb vagyok.

– mondta Ambrus, hozzátéve: van azért két kisgyereke, felesége, vállalkozása, úgyhogy nem tudna neki annyit fizetni az RTL, hogy ezt a műsort elvállalja.

Itt elvekről van szó. Na meg persze arról, hogy a szabályokat sem tudnám betartani. Ha egyszer beindulok, nincs az a bíró, aki engem meg tudna állítani.

– fogalmazott.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések