A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Orbán Viktor: Egy lovas nemzet ajándéka egy lovas nemzetnek


„Egy lovas nemzet ajándéka egy lovas nemzetnek: Főúr, a Mezőhegyesi Ménesbirtok nóniusz ménje” – közölte Orbán Viktor a Facebook-oldalán megosztott bejegyzésben, miután a magyar miniszterelnök fogadta Recep Tayyip Erdogan török elnököt.

Korábban a miniszterelnök sejtelmesen csak egy fotót posztolt a ménről, amelyről csak annyit árult el, hogy meglepetésvendég, és Mezőhegyesről érkezett a budai Várba.

Egy lovas nemzet ajándéka egy lovas nemzetnek: Főúr, a Mezőhegyesi Ménesbirtok nóniusz ménje. 🇭🇺🇹🇷

Posted by Orbán Viktor on Monday, December 18, 2023

Az 1784-ben alapított Mezőhegyesi Ménesbirtokot, amely nemcsak Magyarország, hanem Európa legrégebbi állami birtoka, a magyar állam 2016 végén vásárolta vissza, és a szétdarabolt tevékenységeket újra egyesítette. 2017 január 1-jétől Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. néven működik tovább. A birtok összterülete 9862 hektár, amiből szántóterület 8067 hektár, a dolgozói létszám 520-550 fő.

Isten hozta Erdogan elnököt Magyarországon!

– Ez jó üzlet volt. 1 lóerőért cserébe 435. Isten hozta, Erdogan elnököt Magyarországon! – írta egy később megosztott képhez Orbán Viktor, amin egy autóba ülnek be a török elnökkel, amit ezek szerint a magyar miniszterelnök kapott ajándékba.


Ez jó üzlet volt. 1 lóerőért cserébe 435. Isten hozta, Erdogan elnököt Magyarországon!

Posted by Orbán Viktor on Monday, December 18, 2023

A jelek szerint az elektromos autó, a török gyártmányú Togg nevű márka T10X nevű modellje. A gyárat részben a török állam birtokolja, céljuk, hogy a következő nyolc évben egymillió elektromos autót gyártsanak.

A villanyautosok.hu beszámolója szerint a török gyártmányú, de magyar rendszámos elektromos autót Budapesten Orbán Viktor vezette, mellette Recep Tayyip Erdogan török elnök ült.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések