A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyurcsány visszaüzent Donáthnak: Mutassa meg a befolyását, és akkor majd hozzá igazodunk!


Nem tudták, hogy a guruló dollárok külföldről érkeztek, hazudta az ATV-ben a szemkilövető gazember 

Vitára nem állna le sem Donáth Annával, sem Vona Gáborral a volt miniszterelnök, de nem érti azt sem, hogy miért beszél arról a Momentum politikusa, hogy a DK a hazugság kultúráját képviseli. Gyurcsány Ferenc az ATV-ben magyarázta el, mit gondol az ellenzék helyzetéről és az erőviszonyokról.

Nem akarja megérteni Gyurcsány Ferenc azt, hogy miért ír arról Donáth Anna, hogy a Demokratikus Koalíció (DK) a hazugság kultúráját képviseli – ez derült ki az ATV ma esti adásából, ahol a DK vezérét faggatták arról, hogy mit gondol a többi ellenzéki politikai próbálkozásról.

Gyurcsány Ferenc szerint arról, hogy ki milyen kultúrát képvisel, majd a választóknak kell döntenie, a hazugság szót egyébként nem mondta ki a műsorban. Elmagyarázta, hogy minden ellenzéki párt jobb helyzetből indult, mint annak idején a DK, és most mégis ők a legnagyobb ellenzéki párt.

Gyurcsány szerint dolgozni kell, és közelebb kerülni a választókhoz. Donáth Annának és a Momentumnak is ezt ajánlja, és konkrétan azt is megüzente nekik, hogy mutassák meg befolyásukat, és akkor majd hozzájuk fog igazodni a többi baloldali párt.

A volt miniszterelnököt arról is kérdezték, hogy miért ülnek benn a parlamentben, ha szerintük nincs demokrácia. Gyurcsánynak erre az volt a válasza, hogy nem teszik le a fegyvert, és küzdeni fognak a soron következő választásokon is. Emlékezetes, 2016-ban még bojkottot hirdettek a DK-sok, kivonultak a parlamentből.

Közös listát akar Gyurcsány, külföldi pénzekről továbbra sem tud

Az adott helyzetben Karácsony Gergely támogatása a DK legjobb választása, most meg kell mutatni az erényeket – magyarázta azzal kapcsolatban, hogy miért támogatják a főpolgármester újraindulását, ha korábban arról beszélt, hogy nem teljesíti hazafias kötelezettségét. Gyurcsány Ferencék a közös listában hisznek, és arra sarkallják az ellenzéki pártokat, hogy erről döntsenek.

Gyurcsány szerint az a legnagyobb baj, hogy nem lehetett érzékelni a guruló dollárok jelenlétét a választási kampányban, sőt a DK azt sem tudta, hogy ez a pénz külföldről érkezett, állította. Az Állami Számvevőszék egyébként megbüntette a baloldali pártokat a finanszírozás átláthatatlansága miatt, ezért Gyurcsányék gyűjtésbe kezdtek, mint mondta, eddig tizenegymillió forintot kalapoztak össze.

Az adás végén Gyurcsány világossá tette, hogy nem vitázik más ellenzéki politikusokkal, így Vona Gábor volt Jobbik-elnök kihívását sem fogadja el, mert nem gondolják ezt indokoltnak.

Gyurcsány Ferenc az Egyenes Beszéd vendége!

Nézd meg, miről beszélgetek az Egyenes Beszédben! 🇭🇺🇪🇺

Posted by Gyurcsány Ferenc on Monday, December 18, 2023

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések