A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Életet mentettek a mentősök egy budapesti bevásárlóközpontban


Heroikus küzdelemnek köszönhetően sikerült megmenteni annak a férfinak az életét, aki egy fővárosi plázában esett össze. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint.

Heroikus küzdelemnek köszönhetően sikerült megmenteni annak a férfinak az életét, aki egy fővárosi plázában esett össze. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint, miután a bevásárlóközpontban feleségével sétáló hetven év körüli férfi rosszul lett, a szemtanúk azonnal a beteg segítségére siettek, köztük egy szabadnapos orvos is, aki megvizsgálta a beteget, de a férfi már nem lélegzett.

Azonnal értesítették a mentőket, és megkezdték az újraélesztést, miközben a mentésirányítás riasztotta a legközelebbi rohamkocsit és egy másik mentőegységet is, akik éppen egy könnyű sérültért érkeztek ugyanabba a bevásárlóközpontba. A mentősök emelt szinten folytatták az ellátást, amihez pár perc múlva a rohamkocsi is csatlakozott, és együtt küzdöttek tovább a beteg életéért.

Az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek, és a férfit stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők – számolt be a múlt héten történt esetről közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat.

❗️DRÁMAI ÉLETMENTÉS A FŐVÁROSI PLÁZÁBAN❗️ Egy budapesti plázában sétált feleségével az a 70 év körüli férfi, aki...

Posted by Országos Mentőszolgálat on Monday, December 18, 2023

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések