A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megerőszakolt két férfi egy 21 éves nőt a monori vasútállomás vécéjében


Megerőszakolt és kifosztott két férfi egy öntudatlan állapotban lévő nőt a monori vasútállomás vécéjében. Úgy tudjuk, hogy egy 21 éves nő volt az áldozat. A rendőrök azonosították, és elfogták a bűncselekménnyel gyanúsított két férfit.


A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az áldozat egy számára ismeretlen helyen ébredt vasárnap reggel. Telefonja, ékszerei, pénze eltűnt, a testét pedig véraláfutások borították.

A monori nyomozók kiderítették, hogy az erőszak előző este történt a monori vasútállomás mellékhelyiségében. Rögzítették a helyszínen, és a környéken lévő nyomokat, majd a kamerafelvételek segítségével azonosították a támadókat. A 31 éves és a 26 éves két férfit elfogták, majd bilincselve előállították.

Előbbi nem vallott, utóbbi részben beismerő vallomást tett, ám azt állította, az áldozat beleegyezésével történt, ami történt.– közölte közleményében a rendőrség.

A szexuális erőszakkal és kifosztással gyanúsított két férfit őrizetbe vették, és kezdeményezik a letartóztatásukat.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések