A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fotók kerültek elő a Fehér Házban talált kokainról

Az amerikai titkosszolgálat gyors nyomozást folytatott az ügyben, azonban senkit nem neveztek meg felelősnek.

A Fehér Ház nyugati bejárata melletti 50-es számú szekrényben van egy kis zacskó, amely nagyjából egy gramm fehér, porszerű anyagot tartalmaz - ez látható azokon a fotókon, amelyet a Daily Mail szerzett meg a védelmi ügynökséghez benyújtott kérelmét követően.

Amint arról beszámoltunk, július elején ki kellett üríteni a Fehér Ház turisták által is látogatható nyugati szárnyát, miután a titkosszolgálat az épületrész rutinszerű ellenőrzéskor gyanús fehér porra bukkant, melyről kiderült, hogy kokain. Azt nem közölték, hogy a kábítószergyanús anyagot a nyugati szárnyban pontosan hol találták meg.

"A talált kábítószert további laboratóriumi elemzésre küldtük. Arra vonatkozóan, hogy hogyan került a Fehér Házba, zajlik a nyomozás"

- közölte akkor a titkosszolgálat.

Körülbelül 500 látogató került fel a gyanúsítottak listájára, de a titkosszolgálat képviselői nem hozták nyilvánosságra, hogy kihallgattak-e valakit. A kokaint később megsemmisítették. A szövetségi nyomozók a képviselőházi törvényhozóknak egy júliusi zártkörű tájékoztatón elmondták, hogy nem tudták megállapítani, hogy ki dobta be a kokaint a szekrénybe, mivel nem állt rendelkezésre felvétel.

Joe Biden elnök és felesége Jill Biden két nappal a kábítószer felfedezése előtt távozott a Fehér Házból, hogy egy hosszú hétvégét töltsenek Camp Davidben.

A házaspárt elkísérte fiúk, Hunter Biden is, aki bevallotta, hogy korábban már volt crack-kokainfüggő.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések