A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kokaint találtak a Fehér Házban


Ki kellett üríteni a Fehér Ház turisták által is látogatható nyugati szárnyát vasárnap, miután a Titkos Szolgálat az épületrész rutinszerű ellenőrzéskor gyanús fehér porra bukkant, melyről keddre kiderült, hogy kokain – közölte két rendvédelmi tiszt kedden. 


Az épület evakuálását helyi idő szerint vasárnap 20:45-kor rendelték el, a hatóságok – tűzoltók és készenléti szolgálat munkatársai – rövid időn belül a helyszínre érkeztek és megkezdték az ügy kivizsgálását. Azt nem közölték pontosan, hogy a kábítószergyanús anyagot a nyugati szárnyban pontosan hol találták meg, de a helyszínen elvégzett gyorsteszt segítségével

megerősítették a feltételezést, hogy a talált fehér por valójában kokain volt.

„A talált kábítószert további laboratóriumi elemzésre küldtük, arra vonatkozóan, hogy a kábítószer hogyan került a Fehér házba, zajlik a nyomozás" – közölte a Titkos Szolgálat.

Joe Biden amerikai elnök az incidens idején nem volt a Fehér Házban, pénteken elutazott Camp Davidbe, ahonnan kedden tér vissza Washingtonba.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések