A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy hónapon belül két nőt erőszakolt meg, vádat emeltek a huszonéves férfi ellen


A Dabasi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki egy hónapon belül két nőt megerőszakolt és egy harmadikra is rátámadt ezzel a céllal, írja az ügyészség oldala.


A huszonéves férfi június 5-én Pest vármegyében, az 5. számú főút melletti egy parkolóban támadta meg első áldozatát. A nőt a férfi a hajánál fogva egy erdős területre rángatta, majd ott akarata ellenére, elhúzódóan, több módon is szexuális cselekményt végzett vele, miközben a nyakához egy kést tartott.

A férfi ezután a nő táskájából a benne lévő 34 ezer forintot is elvette, majd közölte vele, hogy haza viszi magával, és arra kényszerítette, hogy együtt gyalog elinduljanak az út mentén. Körülbelül 1,5 kilométer után a nő kihasználva, hogy már lakott területen vannak, elszaladt.

A férfi öt nappal később egy Lajosmizsén található ingatlanba próbált meg behatolni azért, hogy az ott lakó, általa egyébként ismert nővel szexuális cselekményt végezzen. A férfi fenyegetődzni kezdett, hogy ha a nő nem engedi be, akkor betöri az ajtót és megöli. A nő erre megijedt és kinyitotta az ajtót. A férfi a házban a nőt a kanapéra lökte és megpróbált vele szexuális cselekményt végezni, de nem sikerült izgalmi állapotba kerülnie, ezért távozott.

A férfi július 1-én az 5. számú főút mentén, Táborfalva külterületén támadott meg egy újabb nőt. Mellkasát átkarolva, kezeit lefogva berángatta az út melletti erdős-bokros területre. Ezután megfenyegette a sikoltozó sértettet, hogy ha ellenáll, illetve nem hallgat el, akkor megöli. A sértett félelmében engedelmeskedett a vádlottnak, aki ezután több módon is szexuális cselekményt végzett vele, majd a helyszínről elmenekült.

A Dabasi Járási Ügyészség az elkövetővel szemben 2 rendbeli befejezett és 1 rendbeli kísérleti szakban maradt szexuális erőszak bűntette, kifosztás bűntette, aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette és magánlaksértés vétsége miatt emelt vádat.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések