A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Makizaj Szombathelyen: Örülök, hogy ilyen sokan összegyűltünk Siófokon!


Márki-Zay ott tart, ahol tavaly abbahagyta...

A politikus aztán hamar kijavította magát, de más egyéb "érdekességet" is mondott beszéde közben. A zalai Bödőcs szerinte Vas megye szülötte, a Roszatom pedig állítása szerint 100 milliárd forintért veszi meg az RTL Klubot Orbán Viktornak.

Péntek este hat órakor a szombathelyi Magic Pizzériában tartott fórumot a Mindenki Magyarországa Néppárt. A párt elnöke Márki-Zay Péter és, annak szentgotthárdi illetőségű alelnöke Bana Tibor fogadta a helyieket. A szombathelyi önkormányzat két képviselője Koczka Tibor (Pro Savaria) és Kelemen Krisztián (Éljen Szombathely!) is a rövid beszédet mondott. Leginkább a helyi működő modellről beszéltek és arról, hogy leginkább most önerőből fejlődik a város.

Örülök, hogy ennyien itt vagyunk itt Siófokon

- kezdte így Márki-Zay, majd rögtön rá is jött a tévedésére és korrigált. Elszólását annak tudta be, hogy sokat beszélt délután a siófoki polgármesterrel és benne ragadt a településnév.


Oda jutottunk, hogy Vas megye híres szülöttét Bödőcs Tibort nem engedik be a rádióba - emelte ki. (Bödőcs egyébként a Zala megyei Búcsúszentlászlóban nevelkedett, Zalaegerszegen született - szerk.)

A migráns helyzetre áttérve kiemelte, hogy Orbán egy hazaáruló, őrült gazember, aki eddig 1300 embercsempészt engedett szabadon. Szerinte Orbán Viktor látványosan nem tudja megvédeni Magyarországot az illegalis bevándorlástól. 

A kormány lakosságcserét hajt végre - folytatta egy másik témával Márki-Zay. 10 ezer számra telepítenek be vendégmunkásokat, fogy a magyar, és hozzák be a migránsokat - mondta.

Majd arról beszélt, hogy a 80-as években mélyszegénységben élő Románia, most 20%-val jobb életszínvonalat nyújt a románoknak, mint a magyar kormány a magyaroknak. 

Gyurcsány Ferenc idejében kémek dolgoztak a magyar hivatalokban és vallathatták a magyar embereket - folytatta egy merész kijelentéssel.

Majd beszélt arról is, hogy pártjának nagyon sok programpontja van, ám ezt most idő hiányában nem tudja elmondani. Majd közel fél órát beszélt még.

A folytatásban leginkább az árulásról, és az árulókról beszélt.

Az LMP és a Jobbik megszavazta, hogy magyar katonákat küldejnek az afrikai Csádba. Árulók - szögezte le. 

Szerinte ellenállásra van szükség. 57 ellenzéki képviselő van a Parlamentben, akik közül egy sem állt ki Hadházy Ákos mellett, akkor, amikor nem vette fel a mandátumát. 

A legnagyobb áruló Ungár Péter. Mi mindig ki fogunk állni az üldözöttek mellett - szögezte le.

Beszélt arról is, hogy szerinte kultúraváltás kell. 2019 elptt a Korrupciókutató Intézet szerint Hódmezővásárhely a legkorruptabb város volt, ugyanez az intézet kimondta, hogy most a legkisebb a korrupció a városban.

A Fidesz szerinte pénzzel zsarolja az ellenzéki parlamenti pártokat. Ezért szeretnének képviselőt juttatni az Európai Parlamente, ahol az Európai Néppárt tagjává válnának. Innen kezdenék el felszámolni a magyar korrupciót.

Az akkumulátorgyárak témáját érintve a polgármester elmondta, hogy védett erdőket vágnak ki, a Tiszát elterelik, a Dunából vizet vonnak ki csakis a gyárépítés miatt. 

Szerinte Paks 2-őt csakis azért építteti meg Orbán az oroszokkal, mert a cserébe a Roszatom 100 milliárd forintért megveszi neki az RTL Klubot - ezt Simicska Lajos, Orbán egykori legjobb barátja és üzlettársa mondta. 

Orbán ha jól meg van fizetve, nem fog az akkumulátorgyárak kezére csapni, ez pedig hazaárulás - húzta alá.

Az est végeztével az hangzott el, hogy két, három héten belül megalakítják a Mindenki Magyarországa Néppárt alapszervezeteit. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések