A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hiába festette be hajfestékkel a kutyát, így is lebukott


Az eb gazdája másnap megjelent a vádlottnál és kereste a kutyát


A Kaposvári Járási Ügyészség Barcsi Kirendeltsége kisebb értékre elkövetett lopás vétsége miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a férfit, aki azzal próbálta meg leplezni a kutyalopást, hogy hajfestékkel szürkére festette az eb fehér szőrét – közölte a Somogy vármegyei Főügyészség.

A vád lényege szerint a terhelt 2023 augusztusában élettársát fuvarozta a Barcshoz közeli falujukban egy ismerőséhez, és amíg a nők az utcán beszélgettek, a kocsiban várakozott. A várakozás során a férfi észrevette, hogy az egyik ház hiányos kerítésén kibújt egy csivava fajtájú öleb. A terhelt a jármű ajtajából simogatni kezdte a kiskutyát, majd a kocsiba emelte és az állattal együtt élettársa csatlakozása után otthonukba hajtott.

Az eb gazdája másnap megjelent a vádlottnál és kereste a kutyát, azonban a férfi először tagadta, hogy ott lenne. A sértett viszont nyüszítő hangot hallott, és a melléképületbe zárva meg is találta az időközben fekete hajfestékkel befestett, később chipjével is azonosított kiskutyát.

Az ügyészségi indítvánnyal egyezően a Barcsi Járásbíróság a vádlottat jogerősen próbára bocsátotta.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések