A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Betyársereg és a bajtársaik ismét megmutatták, hogy lehet rájuk számítani, amikor a magyar becsületről van szó


Hát persze, hogy megijedt az Antifa a Betyárseregtől.

A soproni "neonáci konferencia" híre - és ne feledjük, a komcsiknak Mao-Ce Tung-tól jobbra mindenki náci- nagyot ment a balos médiában. A siklóvállú hülyegyerekből és boglyas hajú libsi lánykákból álló hazai Antifa olyannyira felhergelte magát, hogy egyenesen azzal fenyegetőztek, antifa zászlót tesznek a soproni városházára. A Betyársereg egyből az orrukra koppintott egy közlemény formájában, miszerint lehet próbálkozni, de ők is ott lesznek.

A szombati nap aztán hozta a papírformát mindenki részéről.

Az Antifa fentebb említett "prominens" tagjai megjelentek nagyjából húsz fővel a helyi vasútállomáson, majd szorosan az őket kísérő rendőrök mögött nagy bátran bemasíroztak a főtérre. Itt már várta őket a Betyársereg Soproni Klánja, kiegészülve a Légió Hungária és az Ödenburg Hooligans tagjaival. Persze az ifjú komcsik nagy szájalásából semmi sem lett, valahogy nem próbálkoztak semmivel a Betyárok és a többi hazafi jelenlétében. A rendőrség végig korrekten állt a hazafias sportszervezethez, látszott, hogy ők sem szimpatizálnak az Antifa felforgatókkal.

A Betyársereg és a bajtársaik ismét megmutatták, hogy lehet rájuk számítani, amikor a magyar becsületről van szó.

A komcsi hülyegyerek pedig jók leégették magukat, egy vérszegény tüntikézésnél többre nem voltak képesek. Dehát tőlük önerőből ennyire futja.

A tegnapi eseményekről ebben a cikkben olvashattok.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések