Hirdessen itt

Tovább porlad a 444: újabb két ember hagyja el a lapot


Nyolcra emelkedett a tavasz óta felmondott újságírók száma a liberális blognál. 

Távozik a 444.hu szerkesztőségéből Király András szerkesztő-újságíró és Csurgó Dénes újságíró – értesült a Media1.hu bennfentes forrásból. A szaklap úgy tudja, hogy a két újságíró várhatóan a konkurens Telex.hu-hoz igazol.

„Nagyon jól értesült a Media1, nem vagyok meglepve – de még az érintett kollegákkal sem állapodtunk meg érdemi kérdésekről, így érdemben nehéz kommentálnom a helyzetet. Egy versenytársunk tett ajánlatot két kollegánknak, tudomásom szerint az időbeli egybeesés inkább véletlen. Az érkezetteknek örülünk, a távozók valódi veszteséget jelentenek. Az idei év átrendeződései nyomán ezt már a piacunk sajátosságának látom, folyamatosak a mozgások minden irányba, sokféle motivációval” – kommentálta a hírt Kardos Gábor, a 444-et kiadó Magyar Jeti Zrt. vezérigazgatója.

ÚGY TŰNIK TEHÁT, HOGY AZ ALAPÍTÓ KIRÁLY ANDRÁS, VALAMINT CSURGÓ DÉNES TÁVOZÁSÁVAL TOVÁBB FOLYTATÓDIK AZ A MÁJUSBAN KEZDŐDÖTT FOLYAMAT, AMELYNEK KERETÉBEN SZÁMOS MEGHATÁROZÓ ALAK HAGYJA OTT A 444-ET.

A távozási hullámot Boros Júlia szerkesztő-újságíró és Kiss Imola újságíró, továbbá Mészáros Zsófia vezető szerkesztő és Magyari Péter újságíró lelépése indította el késő tavasszal, őket követte Szurovecz Illés, aki a Partizánhoz igazolt, majd augusztusban Miklósi Gábor is eljött az Uj Péter által vezetett újságtól.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések