A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Több rendőr volt a pécsi pride-on, mint buzi (Videó)


Elmaradó fellépők, kétszer annyi rendőr, mint fellépő, valamint borongós időjárás – ilyen volt a pécsi pride. 

A pécsi meleg büszkeség felvonulás első sorában menetelt David Pressman, az  Egyesült Államok magyarországi nagykövete és a holland nagykövet is – adta hírül a Hír TV.

A pride szervezői több ezer emberre számítottak, de a Hír TV arról adott számolt be, hogy

a rendezvényen idén sokkal kevesebb volt a résztvevő, mint az előző években, ugyanis 400-500 ember vonult Pécs utcáin, akik között elég sok volt a gyermek, az eseményt  pedig 1000 rendőr biztosította.




Elmaradó fellépés, borús idő, szürkeségbe fulladt a pride

A résztvevők a tettyei romoknál gyülekeztek, majd szemerkélő esőben indultak el a több állomásból álló útvonalon. A Kétfarkú Kutya Párt transzparensei is megjelentek. A vonulást táncos, zenés kitérők kísérték, az elhangzó slágerek között retro dalok, illetve kortárs előadók is megszólaltak – írta a BAMA.

Az eseményhez kapcsolódott volna anonim, illetve térítésmentes HIV és szifilisz gyorstesztelés is az Altalap Alternatíva Alapítvány szervezésében, ám ez az esemény közösségi felületén közzétett információk alapján technikai okokból elmaradt

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések