A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tizenkét éves gyermekkel fosztott ki több bátonyterenyei ingatlant a férfi


A Bátonyterenyei Rendőrkapitányságon indult eljárás lopás vétség és bűntett, valamint kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 40 éves helyi férfi ellen. 

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság portálunkhoz eljuttatott közleményben tájékoztatott: a nyomozás adatai alapján a 40 éves férfi 12 éves gyermekkorú ismerősével augusztus végén betörést követett el több bátonyterenyei lakóingatlanba oly módon, hogy a gyermekkorú társa az utcán figyelt, amíg a férfi a lakóházakból lopást követett el.  

– A betörések során ruhaneműt, élelmiszereket, konyhai felszereléseket, zsákmányoltak, de loptak fűkaszát és fémhulladékot is. A felnőtt férfi a gyermekkorú társát az esetleges rendőri elfogása során tanúsítandó magatartásra is kioktatta – írták.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság nyomozói az adatgyűjtés eredményeként beazonosították a két elkövetőt és szeptember 5-én tartózkodási helyükön mindkettőt elfogták, előállították, kihallgatták majd az idősebb férfit őrizetbe vették, a fiatalabbat pedig gyermekvédelmi intézetbe helyezték el. A hatóság a 40 éves bátonyterenyei lakost más üzletszerűen elkövetett lopás bűncselekménnyel is meggyanúsított. 

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések