A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Telt ház a Puskás Arénában, a Carpathian Brigade felhívást tett közzé


Labdarúgó-válogatottunk ma este 18 órakor felkészülési mérkőzést játszik a csehekkel, és a Magyar Labdarúgó-szöveség (MLSZ) Twitter-oldala nem sokkal 15 óra után közölte, hogy telt ház lesz a Puskás Arénában, ez 60 ezer szurkolót jelenthet. A nemzeti csapat szurkolói csoportja, a Carpathian Brigade ’09 már az októberi, szerbek elleni meccsre is készül. 

Marco Rossi szövetségi kapitány csapata csütörtökön Eb-selejtezőn 2-1-re nyert a szerbek ellen Belgrádban, mondani sem kell, hogy ez még inkább növelte az érdeklődést a mai, csehek elleni, hazai barátságos mérkőzésre, amelyen a Carpathian Brigade biztosítja a hangulatot. 

 „Telt ház! Az utolsó néhány jegy kivételével minden belépő elkelt a mai válogatott összecsapásra. Már nyitva vannak a Puskás Aréna kapui, jegy nélkül viszont senki ne induljon el!” – jelent meg nem sokkal 15 óra után a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Twitter-oldalán.


A Puskás Arénában márciusban a Bulgária ellen 3-0-ra megnyert Eb-selejtezőn 60 ezren voltak a lelátókon, a Litvánia elleni 2-0-s győzelmet júniusban 58 ezren látták a stadionban.

Ma este is vonul a Carpathian Brigade ’09 

A magyar válogatott szurkolói csoportja, a Carpathian Brigade ’09 a Facebook-oldalán már szombaton bejelentette, hogyan közelítik meg a Puskás Arénát, de már az októberi, Szerbia elleni hazai Eb-selejtezőre is készülnek. Addig azonban ma egy „önfeledt, dalolászós” találkozót tartanak, miként írják.

„A Verseny utcában 15.30-tól van gyülekező, ahonnan 16.30-kor együtt sétálunk át a stadionhoz. Lengyel barátainktól kapott lengetőnk pólóváltozata elérhető limitált példányszámban, kizárólag a gyülekezőn. Az októberi, Szerbia elleni találkozóra csoportunk eddigi legnagyobb és legköltségigényesebb látványával készülünk. A becsületkasszáknál, illetve a kommentben elhelyezett utalási információknál tudtok hozzájárulni a reményeink szerint évek múltán történelmi jelentőségűnek is konstatálható koreográfiához. Figyeljétek, kövessétek az előénekeseket, szeretnénk az őszi hadjáratra több új dalt, rigmust is bevezetni!” – olvasható a Carpathian Brigade ’09 Facebook-oldalán.

Nagy Ádám helyett Kalmár Zsolt 

Marco Rossi szövetségi kapitány egyetlen helyen változtatott a Belgrádban győztes magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapatán: Nagy Ádám helyett Kalmár Zsolt kap lehetőséget a csehek ellen. Az 59. születésnapját szombaton ünneplő olasz szakvezető kapusként a várakozásoknak megfelelően Dibusz Dénesnek szavazott bizalmat, a védelmet pedig ismételten Lang Ádám, Willi Orbán és Szalai Attila alkotja. Rossi a támadó trión sem változtatott, azaz Szoboszlai Dominik és Sallai Roland segíti Varga Barnabást. A széleken ezúttal is Nego Loic és Kerkez Milos futballozik, védekező középpályásként pedig Styles Callum mellett ezúttal Kalmár Zsolt játszik részben azért, mert Nagy Ádámot sérülés miatt le kellett cserélni a szerbek ellen 2-1-re megnyert Eb-selejtezőn.

A magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapata: Dibusz – Lang, Orbán, Szalai A. – Nego, Kalmár, Styles, Kerkez – Sallai, Szoboszlai – Varga B.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések