A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szektán belüli gyilkosság áldozata lett egy nő Amerikában


Öt felnőttet és egy 15 éves fiút vettek őrizetbe csütörtökön gyilkosság vádjával, miután a georgiai Gwinnett megyében egy népszerű gyógyfürdő előtt parkoló autó csomagtartójában megtalálták egy nő holttestét. 

A nyomozók elmondták, hogy valaki kedden este tíz óra körül jelentette az esetet a georgiai Duluthban található Jeju koreai gyógyfürdő előtt. A hatóságok azt mondták, hogy a fürdő a jelek szerint nem érintett az incidensben.

Az áldozatot a letartóztatási parancsok szerint heteken át éheztették és verték, mielőtt végül meghalt. 

A rendőrség szerint az éheztetés augusztus 3-án kezdődött. Az áldozat személyazonosságát nem hozták nyilvánosságra.

Gyilkossággal, erőszakos fogvatartással, bizonyítékkal való visszaéléssel vádolják a 26 éves Eric Hyun-t Suwanee-ből, a 26 éves Gawom Lee-t, a 26 éves Joonho Lee-t, a 22 éves Juoonhyum Lee-t, a 25 éves Hyunji Lee-t és egy 15 éves fiút, mindannyian Lawrenceville-ből - írta a CBS.

A nyomozók úgy vélik, hogy Hyun volt a sofőrje annak az autónak, amelyben az áldozat holtteste volt. 

Miután kedden kora reggel leparkolt a járművével, megkérte egy családtagját, hogy hozzon ki egy személyes tárgyat a kocsiból. Amikor a családtag visszament az autóhoz, felfedezte a nő holttestét a csomagtartóban, és hívta a 911-et - közölte a rendőrség.

Az áldozatot nyilvánvalóan heteken keresztül veréseknek és alultápláltságnak vetették alá.

A nyomozók úgy vélik, hogy a bűncselekmény a ház pincéjében történt. 

Az áldozat a nyáron költözött az Egyesült Államokba Dél-Koreából, hogy csatlakozzon egy "Soldiers of Christ" nevű vallási szervezethez. A gyanúsítottak a csoport tagjaiként hivatkoztak magukra, mondták a nyomozók.

Az áldozat családja Dél-Koreából származik, és a halálesetről még nem érkezett értesítés.

Randy Adams, aki szemben lakik azzal a házzal, ahol a rendőrség szerint a bűncselekményeket elkövették, azt mondta, hogy szerinte a gyanúsítottak körülbelül egy évvel ezelőtt költöztek a házba.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések