A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

L. L. Juniornak és G.w.M-nek kétszázezerbe fáj a Petőfi hídon történ száguldozás


A rendőrség ugyanabban az ügyben szabott ki büntetést a két celebre.  

L.L. Junior augusztusban Instagram-sztorit tett közzé, ami szerint nagyon gyorsan közlekedett a Petőfi hídon. A videóban aztán elhangzott a következő kérdés:

„Ezek a BMW-sek, gyerekek! 130-cal, döbbenet! Ki ez?”

A másik autóból G.w.M integetett. A rendőrség közigazgatási eljárást indított, miután a videóból kiderült, hogy L.L. Junior is 100 km/h-val hajtott át a hídon. A közigazgatási eljárást azóta lezárták, a két celeb pedig bírságot és büntetőpontot is kapott – írja a naphíre.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a megengedett sebesség túllépése miatt a két járművezetővel szemben

fejenként 90 ezer forint közigazgatási bírságot,

valamint 6-6 közlekedési előéleti pontot szabott ki, míg a vezetés közben kézben tartott mobiltelefonnal videózás miatt a jogszabályban rögzített húszezer forint pénzbírságot szabta ki, valamint három közlekedési előéleti pontot rögzített. Normális országokban a büntetéseket a szabálysértők bevételeihez igazítják, helyenként a szabálysértésre használt járműveiket is elkobozzák. Ott mondjuk nem is tesznek fel ilyen videókat a gyorshajtók…

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések