A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szabó Tímea: Felröppent a hír, hogy Orbán Viktor esetleg pszichológushoz jár


A mérhetetlen Párbeszéd ügynöke a Facebookon provokál. 

Az alábbiakat izzadta ki magából CIA Timi.

"Felröppent a hír, hogy Orbán Viktor esetleg pszichológushoz jár.

Ez akár igaz, akár nem, szerintem az, hogy egy miniszterelnök (mindegy, hogy milyen) jár pszichológushoz, nem, hogy nem baj, hanem szinte kötelező. Az már sokkal nagyobb probléma, hogy a kormánypárti nyaloncmédia gúnyos cikkek sorozatát publikálta akkor, amikor Donáth Anna beszélt arról, hogy korábban ő is igénybe vette pszichológus szakember segítségét.

Sokkal egészségesebb társadalom lennénk, ha főleg fokozott stressz alatt dolgozó emberek (amúgy pedig bárki) esetében teljesen természetes lenne a nyilvánosságban is, hogy külső, szakmai segítséggel dolgozzák föl az életükben korábban történt vagy éppen jelen levő traumákat, konfliktusokat, felelősségvállalásokat.

A segítségkérés nem a gyengeség, hanem ellenkezőleg, az erő jele, éppen ezért nem is lehet tabu. Ennek eltitkolása, a lakájmédiában való parancsra történő kigúnyolása viszont a macsó álarc mögött felismerhető ingatag erőtlenség.”

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések