A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Sorozatban lopta a bicikliket a vasútállomásról a karcagi fiatal


Rendszeresen fosztogatta a karcagi vasútállomás biciklitárolóját az a 24 éves férfi, akit a térfigyelő kamera buktatott le. A kihallgatás során aztán megeredt a nyelve, a többi lopását maga vallotta be a rendőröknek.  

Az éj leple alatt a karcagi vasútállomás kerékpártárolójából vitt el egy biciklit egy 24 éves fiatal még augusztus 18-án. Azt azonban valószínűleg nem tudta, hogy minden mozdulatát térfigyelő kamera rögzíti.

– A rendőrök elemezték a rendelkezésre álló kamerafelvételeket, melyek értékelését követően elfogták és előállították a feltételezett elkövetőt. Kihallgatáskor megeredt a férfi nyelve és elmondta, hogy augusztus végétől szeptember elejéig további 4 alkalommal lopott biciklit a vasútállomás kerékpártárolójából – tájékoztatott Mári Ilona alezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Hozzátette, a rendőrök a házkutatás során egyetlen kerékpárt találtak meg, a többit addigra már eladta a gyanúsított. A lefoglalt biciklit a későbbiekben visszaadják a tulajdonosnak. 

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések