Hirdessen itt

Rokker Zsoltival "erősít" a hazaáruló Momentum


A Momentumnál folytatja Miskolc önkormányzati képviselője, az eddig magát függetlennek mondó humorista, „Rokker Zsoltti”, a civil nevén Erdei Sándor Zsolt. “Rokker Zsoltti” Miskolc momentumos alpolgármesterével, Szopkó Tiborral közösen tartott sajtótájékoztatón jelentették be az új igazolást, írja a Magyar Nemzet.  

A civil nevén Erdei Sándor Zsolt már indult a tavalyi országgyűlési választáson is a balliberális ellenzék közös jelöltjeként a Sátoraljaújhely központú választókerületben, ahol mindösszesen 29,99 százaléknyi szavazatot kapott, míg a Fidesz-KDNP jelöltje, Hörcsik Richárd több, mint dupla ennyi szavazattal, 60,60 százalékkal nyert.

„Rokker Zsoltti” 2018-ban, egy időközi önkormányzati képviselő-választáson is indult, de vesztett akkor is.

Nemrég újra jól fizető állásba került Miskolcon az országgyűlési választáson a Fidesz–KDNP-s riválisával szemben alulmaradt Erdei Sándor Zsolt. A Fidesz felszólította a város vezetését, hogy ne a haverokra, hanem Miskolc égető problémáira költse a közpénzt.

Tavaly április 3-án, az országgyűlési választásokon, a kormánypártok hatalmas győzelmet arattak, Miskolcon is teljesen egyértelmű eredmény született, mind a két választókörzetben a Fidesz–KDNP jelöltjei győztek

– mondta a Fidesz városi alelnöke és önkormányzati képviselője.

Bajusz Gábor kiemelte: a miskolciak döntése egyértelműen megmutatta azt is, hogy elégedetlenek a jelenlegi városvezetés teljesítményével, viselkedésével.

A választóknak elege lett abból a gyakorlatból, hogy a közpénzen dubajozó Veres Pál polgármester és balliberális szövetségesei saját magukkal, rokonaikkal és ismerőseikkel töltik fel a városi cégek különféle, olykor mondvacsinált álláshelyeit

– fogalmazott a politikus.

Bajusz Gábor elmondta: a sajtóhírekből tudomásukra jutott egy érdekes hír, miszerint Erdei Sándor Zsolt féléves kitérő után újra a város egyik cégénél vállalt munkát. A Fidesz miskolci alelnöke hozzátette: ahogy főnöke, Márki-Zay Péter is tette a választási bukás után, Erdei Sándor Zsolt is visszatért a biztos megélhetést jelentő húsosfazékhoz. Szavai szerint nem sokkal a hazatérést követően, csodák csodájára, elnyerte a miskolci Városgazda Kft. egyik jól fizető koordinátori állását.

Hogy mit jelent ez pontosan? Azt jelenti, hogy újra »Rokker Zsoltti« lett a miskolci vadaspark szóvivője. De nemcsak ő vigasztalódhat ekképpen a választási fiaskó után, itt a helyi baloldal bukott kampányfőnöke is, az a Hanyecz Máté, aki éves szinten sok százezer forintot vesz fel a különböző bizottsági és felügyelőbizottsági helyek után

– mutatott rá Bajusz Gábor.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések