A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hétvégére visszatér az igazi nyár, ismét melegszik az idő


Szombaton sok napsütésre számíthatunk. 

Hétfőig egy anticiklon hatására szárazabb és melegebb levegő érkezik fölénk. A melegedés keddig tarthat, amikor ugyan egy hidegfront érkezik, de jelentős lehűlés nem lesz.

Szombaton sok napsütésre számíthatunk, de a középső országrészben és északon felhős periódusok is lehetnek. A késő délutáni órákra azonban itt is szakadozottabbá válik a felhőzet, de néhol így is kialakulhat egy kis záporeső, esetleg északkeleten zivatar. A déli, délkeleti szél az Északi-középhegység térségében élénkülhet meg. A csúcshőmérséklet többnyire 23 és 28 fok között várható, ugyanakkor a tartósabban felhős részeken csak 21, 22 fok lesz. Késő este 15 és 20 fok között alakul a hőmérséklet - jelezte az OMSZ.

Éjszaka a Dunántúlon gyengén felhős vagy derült lesz az ég, itt pára, ködfoltok is képződhetnek. Keletebbre több lehet a felhő, itt helyenként záporeső előfordulhat, nagyobb eséllyel hajnalban. A légmozgás mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 12 és 17 fok között valószínű.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések